Blog

26 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor Vloer weer als nieuw
Woorden kunnen niet omschrijven hoe we zelf ook blij worden als een vloer weer wat liefde krijgt en een prachtig eindresultaat heeft. Ze kunnen er weer jaren van genieten.
19 november 2017
Reacties uitgeschakeld voor Reparatie, 3x lakken en deklijsten
Deze mooie, gestoomde, massieve beukenhouten vloer had voor bij de ingang een deel welke net wat meer liefde nodig had dan de rest. Hier hebben we een stuk vernieuwd en het geheel met de rest mee geschuurd. Na 3 laklagen en nieuwe deklijsten kan deze vloer weer jaren er tegenaan.  
1 april 2015
Reacties uitgeschakeld voor Plankenvloer – Oosterhout
Deze massief plankenvloer hebben we gelegd in Oosterhout. Het geheel is geplaatst op een spaanplaat ondervloer, verlijmd en in de olie gezet met een wit pigment. Samen met de brede planken van 22cm geeft het de kamers een mooie sfeer.
31 maart 2015
Reacties uitgeschakeld voor Dansen in cafe Toon
Woody Wood realiseerde de visgraatvloer voor Café Toon. En waar flink gedanst en gegeten wordt daar is een vloer met een hoge kwaliteit en duurzaamheid nodig. Café Toon is een grote zaak waar drie klassieke disciplines uit de horeca in één concept samen komen: café, podium en keuken. Van een vroege kop koffie met de krant tot een complete avond uit. Een podium, entertainment kleinkunst, bands, dj’s, debatten, poëzie, klassieke concerten, theater, stand up comedy. Kortom we plaatsten er een vloer die tegen een stootje kan!  
31 maart 2015
Reacties uitgeschakeld voor Vloer restauratie en aanheling
Omdat er een uitbouw van het huis was gepland werd Woody Wood benadert om te kijken hoe de bestaande vloer hierin meegenomen kon worden. De bestaande Bourgogne vloer is geschuurd en aangeheeld met nieuwe planken. Daarna is de vloer met de kleur antiek  behandeld en afgewerkt met een naturel. Op deze manier is het net alsof de vloer er altijd heeft gelegen en is het een prachtig geheel geworden.