Referenties

Referenties

Prev
Next
Door waterschade van een lekkend aquarium zag mijn mooie beukenhouten vloer er niet meer uit! Dit was de aanleiding om meteen de gehele vloer van woonkamer en gang te schuren en te lakken, zodat er geen kleurverschillen zouden optreden. Woody-Wood had oog voor het geheel en verving ter plekke ook een erg slechte plank in de gang. Gezellige en flexibele mensen! Ik ben erg blij met het resultaat..
Kitty, Nijmegen
Woody-Wood heeft in onze jaren '20 woning fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van een hoogkant bamboe vloer. Hierdoor hebben we nu één strakke vloer op de 1e etage van onze woning. Met veel zorg gerealiseerd en erg toekomstvast. En niet onbelangrijk: ook prettige jongens om over de vloer te hebben!
Fam. de Boer-Brozius
Hele aardige werknemers die alles uit handen nemen. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is super. Wij kunnen niet anders als tevreden zijn. Een echte aanrader! Een positieve referentie wel het minste wat we terug kunnen doen. Woody wood bedankt!
Fam. de Waagh
Onze visgraatvloer ziet er dankzij Woody Wood zeer uitnodigend uit en geeft heel de zaak de sfeer waar we naar op zoek waren. De voetjes kunnen van de vloer! Tot Ziens bij café Toon in Nijmegen.
Café Toon